Downloads en links

Uitgelicht

Onze notitie over Dockyard zaterdag 20 oktober 2018 op N1

Hoeveel evenementen kan de stad nog aan? Vraagt de Amsterdamse hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg zich af

Last van festivallawaai? Check ons festivaloverzicht

Van plan om een illegaal dancefeest op N1 te houden? Lees dan eerst even verder voordat je je tenten gaat opzetten

Vereniging Kontakt Milieubeheer Zaanstreek (KMZ) heeft zich aangesloten bij GEEN N1

Amsterdam test festivalgeluid in het Amsterdamse Bos. Zie ook artikel in Het Parool en het verslag van Erik Roelofsen van de Nederlandse Stichting Geluidshinder.

Haarlemmermeer komt op voor belangen bewoners Haarlemmerliede in interview met Koos de Vries van SGP/Christenunie op Meerradio (duurt 9 minuten van 16:02 tot 25:32)

Geef om leefbaarheid en steun de actie van wijkcentrum d'Oude Stadt waarin zij bij de Raad van State pleiten voor een aanvaardbaar geluidsniveau, zodat bewoners zich binnenshuis op z’n minst normaal verstaanbaar kunnen maken. Een positieve uitspraak heeft gevolgen voor festivallawaai in het hele land!

Sjoemeldecibellen - Amsterdam meet

Masterscriptie van Jan ten Kate over de (on)mogelijkheid om geluidsoverlast van festivals te voorspellen. Met ook een samenvatting van het stuk. En een verwijzing naar festivaloverlast.nl voor alle klachten over festivaloverlast - ook voor overlast in het verleden

Presentatie van lagertoontje.nl over het geluidbeleid. Leuk: hij heeft een simulator ontwikkelt, de PWELP-unit, waarmee je precies kunt horen hoe de decibellen aan de gevel of binnenshuis klinken. Dus raadsleden en college: doe hier uw voordeel mee en komt het horen!

GEEN N1

Bezwaren en besluiten

Diversen

Gemeente Amsterdam

Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Evenementenbeleid

Artikelen over geluid en gezondheid

Zienswijzen